Välkomna nya studenter!

Vi välkomnar alla nya studenter till Linnéuniversitetet i Kalmar och grattis till antagningsbeskedet. CNaS, Calmare Naturvetenskapliga studentförening är en av de äldsta studentföreningarna här i Kalmar som bildades år 1983. I styrelsen sitter 11 personer på olika poster, och vi jobbar för att ni medlemmar ska få en så bra studietid som möjligt! Vi anordnar t.ex. evenemang och olika aktiviteter för att förgylla er studietid. Det är även vi som ansvarar för introduktionsveckorna som drar igång 27:e augusti.  Introduktionsveckorna är till för att ni ska lära känna era studiekamrater och även andra studenter i Kalmar. Under rubriken ”Evenemang” ligger schemat uppe för Introduktionen 2018. Tiderna i schemat kan dock förändras någon aning, så ett tips är att hålla koll i evenemanget på facebook som är länkat här nedan:
https://www.facebook.com/events/488302884922204/

För att ni ska kunna se uppdateringar och ändringar som sker så är det bra om ni trycker i att ni kommer på evenemanget.

För övrigt önskar vi i styrelsen er en fortsatt bra sommar och så taggar vi upp inför Introduktionen 2018 då det endast är 6 veckor kvar! WIHOOO!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: