Tack för introduktionen 2018!

Nu är introduktionen 2018 över och med detta vill vi tacka alla sponsorer som gjort detta möjligt för oss! Vi vill tacka Unionen, O’Learys, Radio shore, Wellness, Studenthäftet by WeSupero, JM hårdesign och Ramirent för att ni gjort det möjligt för CNaS studentförening att anordna introduktionen. Tack vare er hjälp och alla faddrar/Huvudfaddrar så har alla nya studenter fått vara med om två otroligt roliga veckor och fått ett varmt välkomnande till Kalmar. Riktigt grymt jobbat till alla som har varit med och medverkat under CNaS-introduktion 2018.

Varma kramar från CNaS-styrelse.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: