Ärtsoppa- och Punschsittning

Goddag underbaraste grodor!

Nu är det endast 2 dagar kvar till Ärtsoppa- och Punschsittningen och vi i styrelsen är mer än taggade. Detta är en traditionell sittning som sker varje år och det är något som du absolut inte vill missa som äkta CNaSare. Som tradition bjuds det på ärtsoppa och sedan pannkakor till efterrätt och vi gästas även av styrelsen från våra käraste ärkefiender SPIIK. Insläppet sker kl.18.00 och sittningen börjar kl.18.30, så gör er redo för redigt partaj så syns vi där!

ärtsoppa och punsch

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: