Ovvevecka i december!

Det börjar närma sig december och vi kan äntligen introducera CNaS Decembertradition, nämligen Ovveveckan!!! Vi drar igång 10 december och har aktiviteter varje dag där ni får bära favoritplagget fram till den 15 december då vi avslutar med en julsittning(OBS! även sista sittningen på vårt käraste Norrgård). Ovveveckan kommer även att vara kopplad till musikhjälpen och mer information om detta kommer på CNaS Facebooksida inom kort.

Schema för Ovveveckan:

Måndag 10/12
OVVEPYSSEL
Vi ses i Pelarsalen vid kl.18.00 där ni har möjlighet att köpa märken, piffa och pimpa upp ovven. Ta med nål, tråd o lim så ses vi där.

Tisdag 11/12
SPELKVÄLL
Vi laddar upp med sällskapsspel i Pelarsalen. Har du något roligt spel hemma? Ta med det! Ju fler desto bättre, vi ses kl.18.00.

Onsdag 12/12
PUBRUNDA
Se separat evenemang på CNaS-Facebook som kommer inom kort!

Torsdag 13/12
FILMMYS
Det är Luciadagen och det firar vi grodor med filmmys i sal N144 kl 18.00 och filmtemat för kvällen är självklart JUL. Det är även sista tillfället som vi bjuder på kaffe och té i expen både på Norrgård och för detta året, sedan flyttar vi ner till Universitetskajen!

Fredag 14/12
SPÖKBOLLSTURNERING
Dags för en av de CNaSigaste traditionerna, nämligen Spökbollsturnering!
Samla ihop vännerna och bilda ett lag på 6 personer. Mer information om anmälan hittar ni på CNaS Facebooksida och sista anmälningsdag är 10/12. det kostar 50 kr per lag att medverka och turneringen är i B-hallen i Kalmar sportcentrum mellan kl.18.00-21.00.
OBS!! Nyktert evenemang.

Lördag 15/12
JULSITTNING
Som avslut på denna fantastiska vecka har vi en Julsittning. I år är denna sittning mer speciell eftersom det är den sista sittningen på Norrgård… Därför kommer denna sittning bli något av ett Underverk! Insläppet till sittningen är kl.18.00 och sittningen börjar 18.30. Dyk upp i ovve, långklänning/kostym, eller varför inte något juligt & kul!
PRIS: 50 kr för medlemmar och säljstart är tisdagen 27/11.

Här är länken till evenemangen på CNaS Facebooksida: https://www.facebook.com/pg/CNaS-Calmar-Naturvetenskapliga-Studentf%C3%B6rening-344152965706006/events/?ref=page_internal

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: