Julsittning 2018!

Lördagen den 15/12 har det blivit dags för Julsittning och det är endast 2 dagar kvar tills vi öppnar upp dörrarna till Pelarsalen för en oförglömlig kväll. Julsittningen är lite av en CNaS-tradition men i år är den extra speciell då det är sista sittningen på vårt käraste Norrgård innan vi flyttar ner till Universitetskajen i hamnen. Detta är något ni absolut inte vill missa och vi hoppas så många CNaSare som möjligt dyker upp under kvällen. Under sittningen kommer det bjudas på något juligt och väldigt gott och det kommer även vara jultema på allt annat. Ni får gärna komma i något juligt, ovven eller varför inte finklänningen eller kostymen! Insläppet är klockan 18.00 och sittningen börjar klockan 18.30. Ha en fortsatt bra vecka så ses vi på lördag för lite partaj och firande käraste grodor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: