God jul & gott nytt år!

Vi CNaS styrelse vill önska er alla en god jul och även ett gott nytt år!

Njut av ledigheten och se till att fira rejält. Efter ledigheten så är ni välkomna tillbaka och den 16 februari är det dags för årsmöte. Det har blivit dags för den nuvarande styrelsen att lämna och under årsmötet kommer det väljas in 11 nya personer till CNaS styrelse.

Är du sugen på att medverka? Då kan du skicka in en ansökan till valberedningen ts222mu@student.lnu.se fram till och med den 1 januari.

Känner du någon som hade passat in i CNaS styrelse 2019? Då kan du nominera personen genom att skicka en bra förklaring om varför just den här personen skulle passa in i CNaS styrelse till: https://docs.google.com/forms/d/1SPtz2_PZRNwa1Gbgq0TqoLmHwo7iXflgC05ahW6ZMt4/viewform?edit_requested=true&fbclid=IwAR0xriLbQg3h-WPJ5GOs1kKiNjvuwUAZ9hnFY6W430wyLvf-TqP6TxOOrf0

Massa hjärtliga julkramar från oss i styrelsen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: