Hur blir jag medlem?

För att bli medlem i CNaS krävs att du studerar vid den naturvetenskapliga institutionen på Linnéuniversitetet. Det finns även möjlighet till att bli stödmedlem för dig som inte studerar men fortfarande vill visa ditt stöd för CNaS. 

Medlemskap i CNaS får du genom att ladda ner appen Hitract från appstore eller google play och söka på CNaS. Därefter kan du välja vilket medlemskap du vill ha (helår/halvår/stödmedlem) och få uppdateringar om våra kommande event.

Alternativt kan du skaffa medlemskap genom att swisha medlemsavgiften på 70 eller 120 kronor till vår swish (med texten: medlemskap) och sedan fylla i formuläret nedan. 

Som medlem i CNaS får du rabatt på alla våra evenemang, vara med på CNaS-exklusiva evenemang, rösträtt på våra möten, rabatt på märken, kaffe varje tisdag och mycket mer!

Medlemsregistrering

Swish: 1233424371

Medlemskap kan även köpas på expeditionen som har öppet tisdagar mellan 12.15-12.45. Observera att du under introduktionen kommer att kunna lösa medlemskap under ett flertal bestämda tidpunkter, information om detta ges efter uppropet.

Vi har för tillfället tre typer av medlemskap:

  • Halvårskort som gäller till slutet på pågående termin. Halvårskortet kostar 70 kronor.
  • Helårskort som gäller ett helt läsår. Helårskortet kostar 120 kronor.
  • Stödmedlemskap som gäller ett helt läsår. Stödmedlemskapet kostar 120 kr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: