Styrelsen

Styrelsen 2023/2024 består av elva personer som alla sitter på olika poster, men mycket av vårt arbete gör vi tillsammans. Vi hjälps bl.a. åt att skicka representanter på olika möten, etc.
Vi arbetar för att våra medlemmar ska få en så bra studietid som möjligt och har just DU något du vill ha hjälp med/undrar över är du varmt välkommen att vända dig till någon av oss!

Ordförande

Namn: Mikael ”Konen” Aboode

e-mailadress: styrelsencnas@gmail.com

Mikael, 25år, håller i taktpinnen som ordförande i CNaS och siktar på att bli Walter White genom att gå Master i Kemi. Känd bland alla som “Konen” fungerar han både som  vägvisare och varningstecken -främst under utekvällarna. Hans tips för underlättade studier är att plugga på gamla tentor. När Mikael inte förbereder suspekta preparat i skolans labbsalar så gymmar han, gamear eller brygger öl, fast hans favoritställe är ändå hans säng. Det han stör sig mest på är folk som överanvänder ordet “bror”, då det är hans pet peeve. 

Annat bra att veta om Mikael:

Pronomen: Han/honom

Standard-citat: ”Jag är arab”

Du hittar mig gråtandes när jag: Måste läsa vetenskapliga artiklar om polymerkemi

Jag simpar för: Mina automatpipetter

Vad tar du med till festen: Stroh Rom

 

Vice Ordförande

Namn: Adam Jodelsohn

e-mailadress: styrelsencnas@gmail.com

Adam, 100 minus 78 år, studerar i biologiprogrammet för att en dag ge sig ut i djungeln och brottas med krokodiler. Hans empatiska personlighet och förmåga att vara the centre of attention gör honom till den perfekta vice ordförande för CNaS: en maktposition utan konsekvenser som drabbar en själv. På fritiden sitter Adam och skriver vad som förhoppningsvis en dag kommer bli fantasyböcker, samt prokrastinerar att börja träna karate igen. Hans största pet peeve är när folk uttrycker “Åh, jag är sugen på vatten, ” vilket han tycker är dumheter eftersom det kallas för att vara “törstig”. Bästa stället i Kalmar enligt Adam  är Smålle (smålandsgatan 4) där fester och mingel sker!

Annat bra att veta om Adam:

Pronomen: Han/honom

Standard-citat: “Bara fortsätt prata så kommer din hjärna komma på något till slut”

Du hittar mig gråtandes när jag: Blir påmind om “The Incident”… Fråga inte.

Jag simpar för: Dig. Ja, specifikt dig som läser det här just nu. You hella cute baby. Passa på att slå en signal på 076-894 21 21 så fixar vi ihop något.

Vad tar du med till festen: Norra halvklotets finaste leende såklart, enligt min mamma.

 

Kassör

Namn: ​Lina Halling

Mailadress: kassorcnas@gmail.com

Lina, 22år, går optikerprogrammet med målet att initialt ta examen, även om det tar ett mentalt sammanbrott. För att ta sig igenom studierna tipsar hon om miljöombyte. Generellt trivs hon bra hemma hos sig i Kalmar, men tar gärna emot tips om nya ställen. Linas ambivalenta personlighet ledde henne till positionen som kassör i CNaS där hon kommer ta viktiga beslut om föreningens ekonomi. Under fritiden lägger hon oroväckande mycket tid på att skratta åt sina egna skämt… Men umgås gärna med sina CNaSiga bekanta för omväxlingens skull. Hennes pet peeve är småaktighet och när folk inte släpper ut avstigande innan de stiger på tåg.

Annat bra att veta om Lina:

Pronomen: Hon/henne

Standard-citat: “Vad var det jag tänkte på?” som antagligen följs av en besvärad suck

Du hittar mig gråtandes när jag: Tappar bort min telefon på krogen

Jag simpar för: Skrivkonst och Zoë Saldaña 

Vad tar du med till festen: IPA. Bananer kan också förekomma

 

Sekreterare

Namn: Alma Carr

Mail: sekreterarecnas@gmail.com

Alma, 22år, är tjuvlyssnaren i CNaS med positionen som sekreterare. Hon utbildar sig till optiker med målet att hitta de vackraste ögonen (spoiler: det är dina). Hun är en kakberoende person med ett gott öga för detaljer, och kanske är det ingen överraskning att hunnes pet peeve är slarvighet. För att kunna fokusera på kvällsplugget tipsar hon om att lyssna på klassiska spellistor + dark ritual dnd ambience på youtube. Under fritiden klappar hun sin katt, övertänker, kollar ut i oändligheten (6m), fikar och drömmer (om DIN mamma och ICA). Det bästa stället enligt Alma är hennes säng och ICA Maxi Stormarknad. 

Annat bra att veta om Alma:

Pronomen: Hon/henne, hun/hunne, dem/dem.

Standard-citat: “Finns det fika?”

Du hittar mig gråtandes när jag: Upptäcker att kakorna är slut

Jag simpar för: Alla som ger mig sötsaker ❤

Vad tar du med till festen: Powerbank och laddare

 

Informationsansvarig

Namn: Tezz Andersson

Mail: infoansvarigcnas@gmail.com

Tezz, 21år, är CNaSs coola informationsansvarig som går biologiprogrammet. Av vilken anledning? För att hitta en ny art och döpa den efter någon han inte tycker om, såklart. Tezz beskrivs bäst som en goblin där han utöver plugget lyssnar på musik, sover, (oregelbundet) tränar, och stör omgivningen med sina shenanigans tillsammans med kompisar. Överallt i Kalmar är kul så länge han har bra umgänge med sig. Åtminstone om det inte involverar Facebook eller Meta generellt, vilket är hans största pet peeve. Bästa studietips han har är att ta en kort paus då och då för att röra på dig (how is that knee and back pain treating you? 👀) 

Annat bra att veta om Tezz: 

Pronomen: Han/honom, hen

Standard-citat: “Jag ska tänka på saken”, “It do be like that” och “Stabilt”

Du hittar mig gråtandes när jag: Upptäcker att katterna haft ner mina växter

Jag simpar för: Top tier friterad kyckling

Vad tar du med till festen: En tändare 🙂

 

Sexmästare

Namn: Gustav ”Ging” Boman

e-mailadress: sexmastarnacnas@gmail.com

Gustav, 26år, är den nuvarande sexmästaren i CNaS och blev årets nolla 2022. Han valde att gå biologiprogrammet för att kunna vinna över sin pappa på frågesport. Med hår och personlighet som kan beskrivas som “krull” ser Gustav till att alla blir inkluderade och har det roligt! När han inte går på (och ibland håller i) föreläsningar och lektioner så sover han. Vad mer finns det dock att göra när ens pet peeve är rödbetor, Öresundståg, Nestlé och att shoppa? Däremot skulle han kunna tänka sig att vara var som helst så länge fina-ögon-Emil finns i närheten. Hans bästa studietips är att kolla på Magnus Ehinger på youtube.

Annat bra att veta om Gustav:

Pronomen: Han/honom

Standard-citat: “Då ska vi se…”, “Who asked?” och “Jävligt troo”

Du hittar mig gråtandes när: Alarmet går

Jag simpar för: Fina-ögon-Emil i min klass

Vad tar du med till festen: Spex och massor av pilsner

 

Vice Sexmästare

Namn: Sylvester ”Sylten” Lundin

e-mailadress: sexmastarnacnas@gmail.com

Sylvester “Sylten”, 184 082,068 timmar gammal, pluggar i biologiprogrammet för att kunna jobba med späckhuggare (och såklart andra djur). Som den sexigaste personen i CNaS-styrelsen sitter han som vice sexmästare och är med att planera bl.a. de mest CNaSigaste sittningarna. Men var noga med att inte smaska under sittningarna, då folk som smaskar är hans pet peeve! Ibland ställer Sylvester också till med något spex som tar folk med storm eller ger ett gott skratt. För att varva ner efter plugget spelar han gärna dataspel, kollar anime eller på naturdokumentärer. Utöver det är det KSP (Kalmarsundsparken) som gäller, då det är det bästa stället enligt honom.

Annat bra att veta om Sylvester:

Pronomen: Han/honom

Standard-citat: “Det löser sig”

Du hittar mig gråtandes när jag: Insåg att jag behövde betala 3 månaders dubbel hyra

Jag simpar för: Styrelsen 22/23 (I would kill for those bitches) & Bob

Vad tar du med till festen: Mina dance moves

 

Vice Sexmästare 

Namn: Justyna Dorabiala

e-mailadress: sexmastarnacnas@gmail.com

Justyna, 21år, går biologiprogrammet för att en vacker dag kunna ta examen som biolog, och hennes bästa studenttips är att beställa och träna på gamla tentor. I CNaS-styrelsen är hon en förvirrad vice sexmästare men vet iallafall hur man ska ha kul när hon är ute! Under fritiden brukar Justyna ta det lugnt, kolla serier, hänga med vänner eller jobba, och de bästa ställena i Kalmar är skogsområdena som finns på olika öar. Hennes största pet peeve är folk som kör under hastigheten på vägarna, eller cyklar/går på fel sida av trottoaren.

Annat bra att veta om Justyna:

Pronomen: Hon/henne

Standard-citat: “Det är okej”

Du hittar mig gråtandes när: Det är min tur och vara nykterhetsansvarig 

Jag simpar för: En flaska jäger

Vad tar du med till festen: Polsk sprit

 

Socialt ansvarig

Namn: Johanna Lundberg

e-mailadress: socialtansvcnas@gmail.com

Johanna, 20år,  går optikerprogrammet med syftet att klara det och sedan läsa master. Hon är (förvånansvärt nog) den andra skåningen i CNaS-styrelsen och sitter som socialt ansvarig. På fritiden utför hon vardagssysslor, och älskar det! Som den ordningsamma personen hon är ger hon studietipset att renskriva sina anteckningar samma dag. Det bästa stället i Kalmar enligt Johanna är Öresundståget hem till Skåne. Men hon undviker gärna att sitta bredvid folk som andas högt då det är hennes största pet peeve.

Annat bra att veta om Johanna: 

Pronomen: Hon/henne

Standard-citat: “Smart men blond”

Du hittar mig gråtandes när: Saker inte blir som jag tänkt

Jag simpar för: Panda daPanda

Vad tar du med till festen: Vatten och first aid kit

 

Kårhusansvarig

Namn: Amanda Karlsson

Mailadress: karhuscnas@gmail.com

Amanda, 30år, är kåransvarig i CNaS och går optikerprogrammet. Anledningen till varför hon går optikerprogrammet är för att hon anser att man inte kan bli för smart, och att kunskap är makt! Om det inte redan har framkommit är hon en ambitiös person som inte är rädd för att driva på saker. Då är det inte så konstigt att hennes pet peeve är när andra personer inte gör det de har sagt att de ska göra. Amandas fritidsintressen inkluderar att dansa de mest livligaste danserna (salsa, bachata och kizomba), rida och umgås med hennes kanin Benjamin. Två utav dessa tre kan hon göra på sina favoritställen i kalmar, nämligen i hennes lägenhet eller danssalen. 

Annat bra att veta om Amanda:

Pronomen: Hon/henne

Standard-citat: ”I only drink champagne on two occasions, when I’m in love and when I’m not”

Du hittar mig gråtandes när jag: Kollar på en sorglig film

Jag simpar för: Kung Kjelle eller min kanin Benjamin

Vad tar du med till festen: En grym spellista

 

Utbildningsansvarig

Namn: Amadeus Nilsson

Mail: utbildningansvcnas@gmail.com

Amadeus, 22år,  sitter som utbildningsansvarig i nuvarande CNaS-styrelsen. Han utbildar sig till biolog med målet att bli nästa David Attenborough! Trots (eller kanske på grund av) hans pessimistiska attityd  är han alltid snabb med att ge ut råd och tips till andra. Ett utav hans studietips är nämligen att fråga personer i åren över om deras tentor. Utöver plugget brukar han fördriva tiden med att överkonsumera youtube eller spela med kompisgänget. Men när hans pet peeve är när någon uttalar pokémons namn fel är det inte alltid lätt för honom. Amadeus kan alltid trösta sig i att korvkvinnan finns på larmtorget när det är utgång då han tycker att det är det bästa stället i Kalmar!

Annat bra att veta om Amadeus:

Pronomen: Han/honom 

Standard-citat: “Äh… fuck it”

Du hittar mig gråtandes när jag: Ser att oboyen är slut

Jag simpar för: Ashe från Overwatch 2

Vad tar du med till festen: Cider och gin

 

cnas-groda-e1522078389499.jpg
För ärenden som rör ordförande + vice ordförande:
styrelsencnas@gmail.com

För ärenden som rör sexmästeriet:
sexmastarnacnas@gmail.com

 För ärenden rörande kassör:                kassorcnas@gmail.com

Ett svar till ”Styrelsen”

  1. Hej! Jag undrar om det är försent att nollas? Har varit dunder seg, efter att jag varit sjuk och sånt😥. orkade inte hänga på i måndags och inte igår. Och är det försent att beställa overall? mvh Linda
    PS Johan tycker säkert jag varit seg som skrivit till honom 🤣😥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: