Picknick och bingo!

Den 2 maj är de dags för CNaS att ordna ett nyktert event, då är det picknick och bingo vid Kalmarsundsparken kl. 16.00 som står på schemat!

Ta med dig dina CNaSiga vänner, en matbit, förslagsvis en filt samt kanske en boll eller något annat roligt om man så vill. Vi umgås lite och spelar bingo där fina priser lovar att utlottas. Eftersom vi i styrelsen gärna vill lära känna våra medlemmar även under nyktra förhållanden ska denna picknick hållas nykter, så ingen alkohol medtages.

Vi hoppas att så många som möjligt kan komma, och såklart på bra väder. Och att du som CNaSare vill komma och lära känna oss i styrelsen, och varför inte föra fram eventuella förslag till oss? Detta är ett perfekt tillfälle att återuppliva dina bingo-skills!

Mvh. CNaS Sekreterare med styrelse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: