Nollning 2014

CNaS-styrelse vill önska alla härliga CNaSare och icke-CNaSare en riktigt glad sommar!

Det är nu dags att ladda om krafterna och ta en paus i plugget, men till hösten drar vi igång med en sprakande nollning som årets Sexmästare med Sexmästarassistenter och Huvudfaddrar håller på och planerar för fullt. Ett schema för de olika dagarna under de två veckorna kommer läggas ut någon vecka innan nollningens start den 25 augusti.

Vi vill hjärtligt välkomna alla nya nollor/CNaSare. Tveka inte att maila och fråga oss i styrelsen om det är något ni funderar över, kontaktuppgifter finns under fliken ”Styrelsen”.

Nytt för detta året är att Kalmars studenter ska få ett alldeles eget kårhus; Cårhuset. Renovering och planeringen för detta är i full fart och vi hoppas att detta är klart till nollningen. Gå in och kika på deras Facebook-sida ”Cårhusföreningen” och följ med i planeringen.

Som sagt, tveka inte att fråga oss om det är något ni funderar över. Glad sommar än så länge och hoppas vi ses pigga och glada till hösten och är taggade till tusen inför CNaS-nollning 2014. Det kommer bli legendariskt!

Mvh. CNaS sekreterare med styrelse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: