Nollning 2014

Introduktionsschema

 

Måndag den 25:e augusti – Rundvandring:

10:00 – Basåret

11:00 – BMA, farmaceuter, Nutrilivs

12:00 – Biologerna, Hälsovetenskap, Miljöanalytiker, optiker

För rundvandringen möts vi utanför Norrgård, Norra vägen 43 är adressen.

Uppropen sker i samma grupper klockan 13:00, 14:00 och 15:00

Klockan 17:00 samlas vi utanför Norrgård för att gå till Lindö för den årliga Cnas-kampen, efter detta kommer det finnas en stund att gå hem och byta om och äta lite innan vi möts upp på Norrgård igen för en slags gemensam förfest innan vi går vidare till den första kårkvällen som kommer vara på Sandras.

 

Tisdag den 26:e augusti – 14:30 samlas vi utanför Norrgård och tillsammans promenerar vi till Lindö för att leka med SPIIK (Teknologerna). Senare på kvällen ansluter de andra föreningarna och gör oss sällskap för en trevlig trubadurafton.

 

Onsdag 27:e augusti – Anordnas den första spektakulära sittningen med färgen Vit till temat, som kommer att äga rum i skolans pelarsal på Norrgård. Efter sittningen så tar vi oss vidare mot Kårkväll på Sandras för fest med de andra studentföreningarna. Insläpp till sittningen är klockan 19:00.

 

Torsdag 28:e augusti – 15:00 samlas vi utanför Norrgård där vi umgås och leker roliga lekar med våra Huvudfaddrar, sedan väntar lite häng/förfest på Sveaplan där studentradion håller i en liten festival med musik och sänder liveradio.

 

Fredag 29:e augusti – Vi samlas utanför Norrgård vid klockan 10:45 för att ta oss mot Lindö för att möta Humanus (blivande sjuksköterskor)  och Meskalin (blivande journalister) i en omgång tävlingar och annat trevligt, kom nu och visa varför Cnas är den bästa föreningen! Klockan 18:00 är det samling på Norrgård då faddrar och huvudfaddrar kommer att lära er lite olika dryckesspel som hör studentvärlden till! Efter det så vandrar vi vidare mot Kårkvällen som denna kväll är på Lindö som en slags sommarfest och uppladdning innan lördagens Gardenparty.

 

Lördag 30:e augusti – FEMKAMP&GARDENPARTY, vi börjar dagen med en klassisk femkamp som äger rum mellan Kalmars alla studentföreningar, mycket ära står på spel här! Femkampen äger rum mellan klockan 13:00- 17:00, vi samlas utanför Norrgård vid 12:30, insläpp till Gardenpartyt är vid klockan 17:00. På kvällen äger det årliga Gardenpartyt rum, en fest där alla studentföreningar samlas för att festa och har roligt, enligt många som upplevt det Nollningens höjdpunkt. Liveunderhållning, bar, dansgolv är bara några utav sakerna som erbjuds under kvällen.

 

Söndag 31:a augusti– Frivillig volleybollturnering, Korpen anordnar en volleybollturnering i Långviken för de som vill, både nollor, faddrar och andra studenter får delta. Anmälan av laget sker klockan 12:00 och sedan så kör matcherna och gruppspelet igång vid klockan 13:00

 

Måndag 1:a september – 17:00 samlas vi utanför Norrgård för en trevlig pubrunda. Vi kollar runt vad staden har att erbjuda i krogväg och uteliv.

 

Tisdag 2:a september – Samling klockan 19:30 utanför Norrgård för att gå till Cårhuset som står öppet för olika dryckeslekar och den årliga Gigant Caps turneringen äger rum.

 

Onsdag 3:e september –  CnaS-Kalas samling 18:00 utanför Norrgård för att sedan gå till Kalmarsundsparken, en typisk förfest med lekar och aktiviteter, denna gång har vi även bjudit in föreningen Karolin att förfesta med oss. Senare på kvällen tar vi oss vidare till Kårkvällen på det nybyggda Cårhuset för fest med de andra föreningarna.

 

Torsdag 4:e september – 17:00 möts vi utanför Norrgård för att tillsammans promenera till någon mysig plats för Picknick. OBS! Picknicken är ett nyktert event!

 

Fredag 5:e september– välbehövlig vilodag för att ladda upp inför lördagen och introduktionens grand finale Metarmorfosen.

 

Lördag 6:e september – 8:30 börjar METARMORFORSEN, dagen då alla nya CNaSare går från yngel till groda. På morgonen börjar förvandlingen, men hur denna går till är en väl bevarad hemlighet. Ta med dig oömma kläder och matsäck, så löser vi resten. På kvällen firar vi er förvandling med Finsittning, insläpp 19:00 och sittningen startar 19:30, glöm inte att damma av era kostymer och klänningar!

 

PRISLISTA

 

Medlemskap i CNaS 40kr/60kr

Medlemskap i studentkåren (Linnéstudenterna) 150kr/275kr

Vitsittning 27/8: 130kr

GardenParty: sittning 275kr, Eftersläpp 150kr

Finsittning 6/9: 220kr

Köp av sittningsbiljetter kommer att kunna göras 1 timma innan utsatt samlingstid på Norrgård under hela första veckan. OBS! Kom ihåg att ha kontanter på er under dessa veckor.

För att få komma in på studentpuben samt för att få deltaga på kårkvällarna krävs medlemskap i Linnéstudenterna. Och för att delta på Sittningarna med vår underbara studentförening så krävs medlemskap i CNaS.

Mer information och svar på olika frågor; gå med i Facebook gruppen ”CNaS Nollning Ht 14”. Tveka heller inte att maila någon i styrelsen om du undrar något, du hittar kontaktuppgifter under fliken ´Styrelsen´.

(OBS! Cårhusföreningen gick 18.8 ut med infon att Cårhuset inte kommer kunna ha öppet under första introduktionsveckan p.g.a. en del avtal som inte är i land än. Vi behåller oss rätten till ändringar i schemat.)

Hoppas vi ses i höst! 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: