Medlemsmöte och Filmkväll 17 november

Terminens medlemsmöte kommer att hållas den 17 november klockan 17.00 på Norrgård i sal N144. Vi kommer ta upp vad som händer i föreningen just nu. Två faddrar/huvudfaddrar kommer att berätta hur det var att vara med under nollningen, med mera! Efter mötet, tidigast 18.30, kommer vi vandra till N2007 och ha en mysig filmkväll tillsammans. Syrelsen bjuder på flera olika sorters dipp, men chipsen får ni ta med själva. Självklart får man ta med sig morötter att dippa, om man är den som är nyttig.

medlemsmötebild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: