Välkommen till CNaS!

Efter en två veckors introduktion, har höstterminen dragit igång. Viktigt är, att mellan allt tentaplugg och slitande, ha kul! Oktober kommer inte att göra dig besviken. Hela hösten är laddad med MASSOR av grymma evenemang som vi hoppas att du som CNaSare vill vara med på. Alla evenemang hittar du i menyn här ovanför!

Allmän information för Dig som nyligen börjat studera:

Vi är elva stycken studenter vid den naturvetenskapliga fakulteten som tillsammans gör allt vi kan för att Du som student skall ha en så bra studenttid som möjligt. Vi anordnar fester, föreläsningar, myskvällar och andra evenemang. Vi säljer overaller, tygmärken och revär. Vi har träffar med studentkåren Linnéstudenterna och de andra studentföreningarna och vi träffas själva för att prata och planera. Våra mötesprotokoll hittar du även de i menyn här ovanför.

Förutom att vi hjälps åt med en hel del, så sitter vi på olika poster och har därför lite olika uppgifter. Vill du veta vilka vi är, och hur du tar kontakt med oss så finns våra uppgifter under ”Styrelsen”. Vi kan svara på nästan allt!

Varje tisdag och torsdag mellan 12.15 – 12.45 öppnar vi expen för försäljning av märken och biljetter (till aktuella evenemang), vi bjuder på kaffe och te till dig som medlem och vi finns för att svara på frågor!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: