Ovveutvigning 

I lördags gick ovveutvigningen av stapeln och det blev en väldigt lyckad dag, där våra treor fick äventyra i sina ovvar en sista gång! Efter utvigningen fortsatte dagen med examenssittning på stadshotellet där nomineringar och priser delades ut bland alla treor. Och allt avslutades även med en maxad terminsavslutning på park hermina tillsammans med alla Kalmars studentföreningar. Ett riktigt bra avslut innan ett välförtjänt sommarlov!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: