Schema för introduktionsveckorna

Med endast 5 veckor kvar kändes det dags att lägga upp schemat för introduktionsveckorna även här. Allt är dock inte skrivet i sten så tid och plats kan komma att ändras. Glöm därför inte att kolla evenemanget på Facebook, där vi kontinuerligt uppdaterar informationen kring introduktionsveckorna. Passa även på att klicka i att du kommer i evenemanget, så att du får notiser då ändringar sker! Länk till Facebook-evenemanget finns nedan:

https://www.facebook.com/events/1203344329793566/?fref=ts

Med start 21 augusti har vi planerat två fullspäckade veckor för er där ni får möjligheten att lära känna varandra och Kalmar! Det är blandade aktiviteter som kommer ske på dag- och kvällstid, både inomhus och utomhus. Självklart kommer vi även umgås en hel del med de andra föreningarna här i Kalmar!

Måndag 21/8
Dagen startar med upprop i sal N2007K.
Uppropstider:
09.00 – Naturvetenskapligt basår
10.00 – Optiker, Miljöanalytiker, Biologi och Hälsovetenskap
11.00 – Nutrition- och livsmedelsvetenskap, Farmaceut och Biomedicinsk analytiker

Efter uppropet kommer våra faddrar ta med er på rundvandring i Kalmar. 16.00 samlas vi återigen utanför Norrgård för att gemensamt gå till Skälby för att utöva den årliga och prestigefyllda CNaS-kampen! Efter CNaS-kampen har vi en paus för mat innan vi samlas på Norrgård vid 20.30. Vi kommer ha lite förhäng innan vi gemensamt går till Sandra. Det är dags för din första kårkväll!

Tisdag 22/8
Vi möts vid 11.30 utanför Norrgård och går tillsammans till Sveaplan för Linnéstudenternas event Varannan vatten. Vid 15.00 möts vi vid Norrgård, det är dags för Slaget om Kalmarsundsparken mot SPIIK, våra ärkefiender. Detta är ett legendariskt och viktigt slag! Kvällen fortsätter i Kalmarsundsparken med en mysig trubadurkväll tillsammans med de andra studentföreningarna.

Onsdag 23/8
Vi samlas upp utanför Norrgård 12.00, det är dags för ”Den stora skattjakten”. Det gäller att samla så mycket poäng som möjligt genom att utföra en hel del uppdrag i hela staden! På kvällen är det sedan dags för er första sittning. CNaS föreningsfärg är vit och temat på denna sittning är alltså vitt! Sittningen kommer hållas i Pelarsalen på Norrgård och insläppet startar vid 19.00. Efter sittningen går vi vidare för att dansa natten lång!

Torsdag 24/8
Klockan 14.15 möts vi utanför Norrgård. Studenter i samarbete med studenthälsan och studievägledare bjuder in till en introduktionsföreläsning. Det kommer ges tips och mycket bra information för en nyantagen student! Vid 17.30 möts vi upp för en turnering i vår absoluta favoritlek, flankeboll, tillsammans med Karolin och SPIIK. Ta med dig några burkar kolsyrat och ladda upp ordentligt!

Fredag 25/8
Klockan 11.30 möts vi utanför Norrgård för att gemensamt vandra till Skälby där vi ska tävla i den årliga fem-kampen mot flera andra studentföreningar. Vi möts återigen på Norrgård vid 18.00 för att hänga lite innan vi gemensamt går till det årliga GARDENPARTYT i Kalmarsundsparken! Detta är något du absolut inte vill missa! Det kommer finnas barer, livemusik och det blir dans hela natten!

Lördag 26/8
ESS bjuder in till Beach Party i Kalmarsundsparken, det blir DJ, beach volleyboll och mycket annat! Perfekt uppvärmning innan Gardenpartyts andra kväll där det återigen bjuds på livemusik och härlig stämning! Vi möts på Norrgård vid 14.00 för en gemensam promenad till Kalmarsundsparken.

Söndag 27/8
Idag har vi vilodag! Imorgon börjar studentlivet på riktigt, så se till att ladda upp ordentligt!

Måndag 28/8
Vi firar terminsstarten med båtrace med SPIIK och Karolin! Vi möts utanför Norrgård vid 15.30 för att tillsammans gå till båtracet.

20.30 går vi vidare till Kalmar nyckel där flera av de andra föreningarna studerar. Där blir det korvgrillning, en scen med DJ och härligt häng!

Tisdag 29/8
Det är dags för Linnéstudenternas årliga brännbollsturnering! Vi möts utanför Norrgård vid 15.45 och går sedan gemensamt till Kalmarsundsparken där alla föreningar kommer kämpa om äran.

Onsdag 30/8
Det är lill-lördag och detta ska givetvis firas! Vi ses utanför Norrgård vid 17.30 och ger oss sedan ut på en pubrunda. Kvällen avslutas med kårkväll tillsammans med de andra föreningarna!

Torsdag 31/8
17.00 samlas vi i N2007 där vi har filmmys!

Fredag 1/9
En välbehövlig vilodag inför den stundande Metamorfosen!

Lördag 2/9
Idag är det dags för METAMORFOSEN! Det här är dagen då ni nyblivna CNaSare går från yngel till grodor. Dagen startar vid 08.30 på Norrgård och vad som händer sedan är en välbevarad hemlighet. Ta med dig oömma kläder och matsäck, så löser faddrarna och Sexmästarna resten! På kvällen ska er förvandling firas med finsittning på Slottet! Damma av kostymer och klänningar. Insläppet sker vid 18.00.

Kom ihåg att du väljer själv vad du vill vara med på och det finns alltid alkoholfria alternativ! På vitsittningen, Gardenpartyt, finsittningen samt kårkvällar tillkommer en kostnad. Alla andra aktiviteter är kostnadsfria!

Har ni några frågor angående schemat, introduktionen eller studentlivet, tveka inte att höra av er till någon av oss introduktionsansvariga;

Sexmästare: Tea Stenlöv
Vice sexmästare: Malin Nilsson
Nollnings-vice sexmästare: Emma Hahlin
(sexmastarnacnas@gmail.com)

TIPS!
Kalmars studentkår heter Linnéstudenterna! De fixar roliga event och grymma rabatter. De kan även ge dig hjälp om du behöver råd och stöd! Gå in på deras hemsida redan innan introduktionen, så slipper du den utgiften under själva introduktionen. www.linnestudenterna.se Du behöver inte vara medlem för att delta i aktiviteterna, men kårkvällarna blir ofta billigare och vi rekommenderar att du blir medlem då det är Linnéstudenternas medlemmar som får deras arbete att fungera!

Hoppas vi ses i augusti och att ni är minst lika taggade som vi är!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: