En spännande höst

Nollningen är över och WOW, vad grymma alla ni nya studenter och faddrar varit! Stort tack för två helt fantastiska veckor!♥

Men bara för att nollningen avslutats betyder inte det att det är slut på allt det roliga! Vi har många evenemang att se fram emot i höst och vi kickar igång det hela med Kalmarsund Pride nu på lördag. Vi kommer att gå i en pride-parad tillsammans med Linnéstudenterna men först samlas vi på Norrgård för att pyssla lite inför paraden.

Nu under introduktionsveckorna har ni säkert även sett att vi; faddrar, sexmästare och diverse andra CNaSare, sprungit runt i vita ovvar. Och idag var första chansen för dig som ny student att införskaffa din egna overall. Det går att komma och testa samt beställa ovvar under tisdagar och torsdagar, de kommande två veckorna, då expen är öppen. Vi står i expen från kl. 12:15-12:45 varje tisdag och torsdag och då bjuds det självklart även på medlemskaffe.

För att håll koll på alla kommande aktiviteter, gå in under fliken evenemang eller gilla vår facebook-sida som finns länkad på denna hemsidas startsida. Här uppdaterar vi kontinuerligt våra evenemang så fort vi planerar något nytt!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: