Utvärdering av introduktionen

Efter introduktionen skickades en enkät ut till samtliga antagna studenter till den naturvetenskapliga institutionen. Vi har fått in 52 svar där ca 10 personer inte deltog på grund av olika anledningar. En del hade fullt upp med flytt och kunde inte delta, någon annan tyckte inte att en introduktion kändes som hens ”grej”.

Samtliga aktiviteter under introduktionen betygsattes från 1-5, där 1 var dåligt och 5 var utmärkt. Helhetsintrycket av introduktionen var jättebra och majoriteten har gett ett toppbetyg, alltså 5/5. De mest uppskattade aktiviteterna var skattjakten, pubrundan, metamorfosen och sittningarna. Absolut bäst betyg har finsittningen fått där hela 75% tyckte det var utmärkt, resterande gav finsittningen 4/5 i betyg. Resterande evenemang har majoriteten av de nya studenterna gett 5/5, 4/5 och ett fåtal 3/5 vilket är ett superbra betyg. De aktiviteter som var minst uppskattade var båtracet och brännbollen. Det var CNaS första år med båtrace och det var en del oklarheter samt lågt engagemang, det här är något vi verkligen kan jobba på till kommande år. Under brännbollen tyckte några att engagemanget och peppen hos faddrar var sämre än de andra dagarna.

Vi bad de nya studenterna ge konstruktiva tips på vad som saknades samt vad som var lite sämre under nollningen. Många saknade en rundvandring i skolans lokaler, mer hjälp kring passerkort, skrivare, MyMoodle osv. Det var en del som tyckte det var lång väntetid under metamorfosens sista del, det var även någon som tyckte planeringen av luncher var sådär. Det är verkligen något vi ska vidarebefordra till kommande styrelse och sexmästare. Det var ingen som kände sig pressad att dricka alkohol och det var ingen som kände sig förnedrad under introduktionen. Det är vi jättestolta över!

Den sista frågan handlade om vad som varit extra bra. Där skrev nästan 70% om faddrarnas och sexmästarnas otroliga engagemang. De nya studenterna har gett oss väldigt mycket beröm och komplimanger för deras fantastiska start i Kalmar. En av de fina kommentarerna vi fått löd ”Att alla faddrar & sexmästare var så otroligt öppna, pratade med alla., verkligen brydde sig om en & var så himla taggade, det var underbart! Att det fanns aktiviteter på alla ”nivåer”. Om jag stannar i Kalmar kommer jag DEFINITIVT utan tvekan att söka både till styrelsen & till huvudfadder!” Även det här är vi såklart jättestolta över!

Till sist vill vi i styrelsen tacka för två fantastiska veckor. En stor eloge till alla faddrar som gjorde den här introduktionen grym och ett stort tack till alla underbara ettor som visat ett otroligt engagemang! ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: