Ansökan till CNaS styrelse 18/19

Snart är det dags för årsmöte och därmed nyval till styrelsen! Alla 11 poster ska fyllas ut, så är du sugen på en plats i styrelsen, tveka inte att skicka in din ansökan!
Här följer lite information om varje post, där nuvarande styrelsemedlemmar berättar om sina styrelseuppdrag:
Ordförande: Ska vara kontaktperson utåt sett för CNaS, anordna möten med styrelsen, skriva dagordning inför varje styrelsemöte samt förenings-/årsmöte, kalla styrelsen till möte och kalla till förenings/årsmöte, gå på ordförandemöten en gång i månaden med övriga föreningar och se till att övriga styrelsemedlemmar sköter sina uppgifter. Utöver detta så är du som ordförande firmatecknare för CNaS tillsammans med kassören. Posten som ordförande ger dig en unik möjlighet att lära känna andra studenter och knyta nya kontakter inom Kalmars studentliv.
Vice ordförande: Ordförandes högra hand, vilket betyder att den backar upp ordförande då denne inte kan närvara, genom att exempelvis gå på möten eller hålla i styrelsemöten. Man hjälps annars åt med mycket av arbetet och går tillsammans på ordförandemöten med andra föreningar en gång i månaden, vilket är väldigt givande och utvecklande! En viktig del av arbetet är även att backa upp på olika håll inom styrelsen.
Sekreterare: Sekreterarens uppgift är att föra protokoll under styrelsemöten, föreningsmöten samt årsmötet. Därutöver håller sekreteraren ordning på andra viktiga papper som hör föreningslivet till. Posten passar perfekt för dig som gillar att skriva och vill ha en bra merit på ditt CV.
Kassör: Kassörens främsta uppdrag är att bokföra CNaS:s ekonomi samt kontrollera att den gällande budgeten följs samt att betala och skicka fakturor. Under tiden som kassör så är det ens skyldighet att visa styrelsen hur den ekonomiska balansen ser ut, men det är styrelsen som är ansvarig för CNaS:s ekonomi. Inte kassören. Man är ansvarig för större inköp som föreningen gör. Som kassör är man tillsammans med Ordförande, Firmatecknare åt CNaS. Denna posten är perfekt för folk som funderar på att skaffa eget företag då det är både lärorikt för ens framtida yrkesliv (meriterande vid anställning) och för ens privata ekonomi.
Sexmästare: Sexmästaren har största ansvaret för nollningen samt alla festligare evenemang under terminen. Inför nollningen håller du tillsammans med Vice Sexmästare i möten för huvudfaddrarna, går på möten samt har kontakt med andra föreningar. Din uppgift är helt enkelt att göra en så rolig studietid som möjligt för alla medlemmar. Det är en fantastiskt rolig och givande post där du får lära känna så otroligt mycket människor och själv växa som person!
Vice sexmästare: Som vice sexmästare är din uppgift att finnas vid sexmästarens sida och alltid vara redo att hjälpa till och ta på dig en del av arbetet sexmästaren ansvarar för vid behov. Sexmästeriet hjälps åt väldigt mycket, allt för att underlätta nollningen och evenemang under terminen, allt för att göra en så rolig studietid för alla medlemmar. Inför nollningen håller vice sexmästare och sexmästare möten för huvudfaddrarna, går på möten samt har kontakt med andra föreningar.
Socialt ansvarig: Huvuduppgifterna är att se till att det finns evenemang för alla att vara med på, dvs även nyktra sådana och som är gratis. Andra uppgifter ingår som att arbeta för fler medlemmar, och självklart en del uppgifter som angår hela styrelsen som alla får dela ansvar på. Folk ska känna att det finns något som passar dem i CNaS.
 
Informationsansvarig: Som informationsansvarig är du, som namnet avslöjar, ansvarig för all form av information som ska nå ut till våra medlemmar, men även till andra studenter i Kalmar. Det kan vara allt ifrån att dela evenemang på facebook, knåpa ihop dasspapper som sitter på toaletterna, göra affischer, skriva CNaS-anversen som delas ut till nya studenter i samband med introduktionen etc. Posten är PERFEKT för dig som gillar att skriva och har ett öga för lite vitsigare texter. Endast färgpatronerna i skrivaren sätter gränser för dina idéer och visioner!
Utbildningsansvarig: Som utbildningsansvarig är det till dig folk vänder sig om de har problem med sin utbildning eller någon lärare eller har frågor om något som rör utbildningarna. Du är alltså länken mellan elever och lärare och institutionen när det inte funkar som det ska. Uppgifter som du har är till exempel att mejla lärare som inte skickar ut betyg i tid, inte rättar tentor i tid men även se till att elever skickar in utvärderingarna som kommer på mejlen så lärarna kan förbättra sina kurser till nästa år.
Jobbansvarig: Posten passar dig som vill bidra till Kalmars studentliv genom att hålla engagemanget hos medlemmarna vid liv. Du får chans att träffa nya människor, ha roligt och bidra till Kalmars studentliv genom detta uppdrag. Du är även en alltiallo i styrelsen och hjälper till där det behövs.
Vill du söka någon post i styrelsen som du känner skulle kunna passa dig bra? Tveka då inte! Skicka anmälan och en beskrivning av varför just du skulle passa bra till posten. Detta skickar du till valberedningen på mailadress: ef222ng@student.lnu.se senast den 31/12.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: