Ovvevecka med CNaS

Det är dags för en ny CNaS-tradition och vi drar därför igång OVVEVECKAN!! En hel vecka med overallen på och roliga evenemang ihop med oss. Det blir ungefär som en liten nollning (minus nollefriden), och vad kan vara bättre än det?

Måndag: Pubrunda!! Vi kickar igång denna episka veckan med en pubrunda där vi går till Satan i Gatan, Masala Bar, O’learys och sedan avslutar vi gemensamt på Krögers. Under pubrundan kommer en tävling hållas och vi utlovar fina priser för det vinnande laget. Det är många roliga uppdrag som ska göras, så kom med en riktig tävlingsanda. Samling sker Larmtorget klockan 18.00. Där gör vi en lagindelning och sedan går vi i mindre grupper till respektive pub. Dra på er overallen och häng med oss på en superrolig start på veckan, vi ses!

Tisdag: Ovvepyssel och Bokloppis i Pelarsalen. Vi ses 18.00 i pelarsalen! Det är dags att snygga till ovven inför kommande dagar under ovveveckan, fixa lite nya märken och ta med nål och tråd! Har du gammal kurslitteratur hemma som ligger och skräpar är det perfekt att ta med och sälja! Det är även tillfälle för dig som behöver böcker till kommande kurser att köpa dom billigt.

Onsdag: Spelkväll på Grannen. Vi ses på Grannen 19.00. Där kan du köpa käk och dryck till billiga priser, vi kommer ha tillgång till shuffle board, Playstation och flera roliga spel. Det kommer bli en grym kväll!

Torsdag: Idag ska vi komma in i riktig julanda inför helgens julsittning. Vi möts i 2007 kl. 18.00 och kollar på en klassiker till julkalender! Det kommer finnas glögg och pepparkakor, mums!

Fredag: SPÖKBOLL! Den infaller under slutet av ovveveckan så behåll ovven på, men klä gärna ut er! Turneringen tar plats i A-hallen i Kalmar sportcenter kl.17:00-21:00. Samla ihop kompisarna och anmäl ett lag bestående av 6 personer.
Anmälan bestående av lagmedlemmarnas namn och lagnamn skickas till tl222dj@student.lnu.se senast den 30/11. Deltagande kostar 50kr/lag och kan betalas i expen eller swishas till 0727405555. Skriv ett meddelande med det lagnamn ni anmält i mailet när ni swishar.

Lördag: Ovveveckan avslutas på topp med den traditionsenliga julsittningen! Det här är avslutningen på årets ovvevecka och det är en sittning du bara inte kan missa. Vi kommer sjunga julmusik, äta tomtegröt och det blir även en liten paketutdelning för våra älskade grodor. Öva på dina favoritjullåtar, hitta den juligaste outfiten du kan tänka dig och dra på dig ovven, nu KÖR vi!

Länk till evenemanget på facebook:  https://www.facebook.com/events/1529815940417247/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: