CNaS årsmöte

På lördag smäller det!! Det är dags för en ny styrelse att väljas in som ska leda CNaS medlemmar genom 2018 in i 2019. Som medlem har du chans att påverka vilka som kommer sitta i styrelsen och vem vet, kanske blir du själv sugen på att ta dig an en ledig post! Efter årsmötet beger vi oss in till pelarsalen, för då är det dags för sittning. Temat är ”något på huvudet” och det kommer bli en sittning ni sent glömmer!!!😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: