Medlemsmöte 12/10-2023

Medlemsmöte tillika fyllnadsval
Kära Grodor!

Äntligen är det dags för terminens första medlemsmöte där styrelsen kommer att ta upp vad som händer i föreningen, utöver det så kommer Linnékåren på besök och vi kommer att hålla ett fyllnadsval för att fylla de vakanta posterna i vår styrelse.

Plats? Kommer inom kort
När? 12/10-2023   kl 17:00

Handlingar släpps inom kort men senast 7 dagar innan mötet.
CNaS styrelse har två vakanta poster, dessa två poster är informationsansvarig och socialt ansvarig. Sista dagen att nominera är 20/9

Informationsansvarig: Som
informationsansvarig är din uppgift att se till att all information når ut till CNaS medlemmar. Det är ditt jobb att dela evenemang och inlägg på Facebook och Instagram. Posten passar dig om du gillar att skriva och vara kreativ, extra kul är det om du gillar att skriva ihop vitsiga texter.

Socialt ansvarig: Som socialt ansvarig är din uppgift att att styra evenemang som passar alla, evenemang som är nyktra och gärna gratis. Det kan vara allt från att fixa ett ovvepyssel till en spökbollsturnering! Det är en superrolig post som passar dig som har många idéer och som vill förbättra CNaS som förening.

Är du intresserad av att söka in till styrelsen eller nominera en kompis? Perfekt! I formuläret i vårt linktree kan du anonymt nominera dig själv eller en annan groda till de vakanta posterna följt av en motivering till varför just du/denna groda ska sitta i CNaS styrelse.

Hoppas vi ses där!
Kram Styrelsen

 

Screenshot_20230911_220108_Instagram

Lämna en kommentar