Om CNaS

Calmare Naturvetenskapliga Studentförening (CNaS) bildades år 1983 och är därmed Kalmars äldsta studentförening. CNaS är studentföreningen för dig som studerar vid den naturvetenskapliga institutionen på Linnéuniversitet i Kalmar. Våra medlemmar läser allt från enstaka kurser, ettåriga College-året eller längre program som leder till examen som exempelvis optiker, miljöanalytiker eller farmaceut.

CNaS är en ideell förening som arbetar för att din studietid ska bli så bra som möjligt. Detta innefattar allt från studierelaterade frågor, programbevakning och olika typer av festligheter. En av CNaS uppgifter är även att se till att våra medlemmar har ett stimulerande liv vid sidan av studierna. Detta gör vi bland annat genom att anordna en två veckor lång höstintroduktion för våra nya studenter. Utöver introduktionen anordnar vi under året olika sittningar, CAPS, pyssel- och spelkvällar och annat skoj.

CNaS styrelse består liksom våra medlemmar utav studenter vid den naturvetenskapliga institutionen. Styrelsen består av cirka 10 personer som väljs utav våra medlemmar på årsmötet som sker i början av vårterminen varje läsår.

Tveka inte att kontakta oss i styrelsen om du har några problem eller förslag på något du önskar att vi skall göra. Våra mail-adresser hittar du under fliken”Styrelsen” men du är även välkommen att hugga tag i oss under skoltid eller besöka oss under CNaS-expens öppettider. 

2 reaktioner på ”Om CNaS

  1. Skulle ni vilja lägga upp kontaktuppgifter under fliken ”styrelse”? Det finns just nu inga kontaktuppgifter där så det blir svårt att kontakta er.

    Med vänliga hälsningar,

    tove jansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s