Evenemang

INTRODUKTIONEN 2018!

Måndag 27/8
Dagen startar med ett upprop i sal N2007K.
Uppropstider:
09.00 – Naturvetenskapligt Basår
10.00 – Optikerprogrammet & Biologiprogrammet
11.00 – Nutrition och livsmedel, Farmaceut & Biomedicinsk analytikerprogrammet.
Efter uppropet kommer våra faddrar ta med er på en rundvandring i Kalmar. Efter detta finns det tid att äta innan vi samlas kl 15.45 vid Norrgård för att tillsammans gå till Lindö där den årliga CNaS-kampen kommer äga rum. Efter CNaS-kampen har vi en paus för mat och se till att ladda upp ordentligt innan vi samlas på Norrgård vid 19.30 för lite förhäng innan det är dags för Introduktionens första Kårkväll som kommer vara på Sandra!

Tisdag 28/8
Det är dags för CNaS legendariska “Skattjakt”! Skattjakten går ut på att samla så mycket poäng som möjligt genom att utföra roliga uppdrag runt Kalmar stad! Det är något ni inte vill missa! Vi samlas utanför Norrgård kl 11.45. Efter detta finns det en lucka, så passa på att äta ordentligt. Kl 15.45 möts vi återigen utanför Norrgård där vi kommer att gå till Lindö då det är dags för “Slaget om Lindö” mot våra ärkefiender, SPIIK.
Kvällen fortsätter med en mysig trubadurkväll tillsammans med de andra studentföreningarna.

Onsdag 29/8
Vi samlas utanför Norrgård vid 9.45 för att sedan bege oss mot Carlsbergsparken där det har blivit dags för Linnéstudenterna att anordna en aktivitetsdag, Varannan vatten. Under tiden kommer det även att vara en Välkomstmässa i Sporthallen där olika företag och föreningar i Kalmar kommer finnas på plats. På kvällen är det sedan dags för eran första sittning! Eftersom CNaS föreningsfärg är vit, är temat på sittningen VIT! Den kommer att hållas i Pelarsalen på Norrgård, insläppet öppnar 18.00 och sittningen börjar 18.30. Så se till att komma i tid!
Efter sittningen fortsätter kvällen på Harrys för att dansa natten lång tillsammans med de andra föreningarna!

Torsdag 30/8
Samling 13.45 på Norrgård. Det är dags att introducera Studenthälsan, de pratar om hur det är att läsa på universitetet och studenter kommer även att berätta om sina egna upplevelser. Superbra föreläsning för nya studenter! Efter detta går vi tillbaka till Norrgård där det kommer vara en bokloppis där du har möjlighet att köpa begagnade böcker till dina kurser!
Vi samlas åter utanför Norrgård vid 18.45 för att tillsammans med våra kära föreningsvänner från Karolin & SPIIK ha en Flankebollsturnering!! Glöm inte att ta med 33 cl burkar av valfri dryck.

Fredag 31/8
Klockan 11.30 möts vi utanför Norrgård för att gemensamt gå till Skälby där vi ska tävla i den årliga 5-kampen mot de andra studentföreningarna. Vi möts åter på Norrgård vid 18.00 för att hänga lite tillsammans innan det har blivit dags för…GARDENPARTY!!!
Detta är Introduktionens höjdpunkt! Gardenpartyt hålls på Lindö och där kommer det finnas livemusik, DJ, barer, foodtrucks och garanterat dans hela kvällen! Detta vill ni inte missa.

Lördag 1/9
Det har blivit dags att leka av sig lite. Tillsammans med våra huvudfaddrar kommer vi att bjuda på lite olika lekar som en liten uppvärmning innan GARDENPARTYTs andra kväll!
Vi samlas i Pelarsalen på Norrgård vid 17.00! Se till att ha ätit ordentligt innan detta. Det finns även möjlighet att köpa mat inne på Gardenpartyt.

Söndag 2/9
Efter en vecka full med aktiviteter kan det vara bra med en vilodag för att ladda upp inför måndagens skolstart! Då börjar studentlivet på riktigt!

Måndag 3/9
Vi möts utanför Norrgård vid 16.30 för att fira terminsstarten med ett båtrace tillsammans med några andra föreningar. Båtracet går ut på att under första veckan samla så mycket material som möjligt för att bygga en båt och sedan delta i ett race mot de andra föreningarnas båtar!
Efter detta kommer vi gemensamt att gå till Nyckeln där vi kommer ha lite utomhushäng tillsammans med de andra studentföreningarna! Där finns det möjlighet att köpa korv och läsk.

Tisdag 4/9
Det är dags för Linnéstudenternas årliga brännbollsturnering! Vi möts utanför Norrgård kl 17.30 för att gemensamt gå till Kalmarsundsparken där alla studentföreningar kommer kämpa, men inte om bara äran…

Onsdag 5/9
Onsdag, vilket betyder Lill-lördag och det ska vi givetvis fira! Vi ses utanför Norrgård vid 17.40 och ger oss sedan ut på en oförglömlig pubrunda runt Kalmars gator. Kvällen kommer avslutas med en Kårkväll på Sandra tillsammans med de andra föreningarna!

Torsdag 6/9
Vi möts utanför Norrgård kl 16.45 där vi kommer gå till Slottsparken för att ha en mysig picknick! Detta evenemang är helt nyktert och alkoholfritt! Är det dåligt väder öppnar vi upp N2007 för en mysig filmkväll.

Fredag 7/9
En välbehövlig vilodag inför den stundande Metamorfosen!

Lördag 8/9
Idag är dagen D och det är dags för METAMORFOSEN! Det är dagen då ni nyblivna CNaSare går från yngel till fulländade grodor. Dagen startar redan vid 8.30 då vi samlas utanför Norrgård och vad som händer sedan, är en välbevarad hemlighet! Ta på dig oömma, vattentåliga kläder och ta med matsäck så löser sexmästarna och faddrarna resten.
På kvällen till ära, firar vi eran förvandling med en Finsittning på Slottet! Se till att damma av kostymer och klänningar, insläppet sker vid 18.00 och sittningen börjar 18.30!
Efter detta avslutar vi Introduktionen med veckans sista Kårkväll

Kom ihåg att du själv väljer vad du vill vara med på och det finns alltid alkoholfria alternativ!
På vitsittningen, Gardenpartyt, finsittningen samt kårkvällar tillkommer en kostnad. Alla andra aktiviteter är kostnadsfria!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s